Behandlingen + Klientoplevelser

Behandlingen


Meditativ og genopbyggende 


Selve behandlingen varer ca. en time og er meget behagelig. Du ligger på en briks på ryggen med et tæppe over dig, og jeg inviterer din krop til at slappe af ved hjælp af blide tryk, strøg, greb og teknikker forskellige steder på kroppen, især ved korsbenet og halebenet, langs rygsøjlen og på kraniet og ansigtet.


Ro og afspænding

Under behandlingen breder sig en sjælden ro i kroppen, og der bliver langsomt længere imellem tankerne. De fleste synker ned i en dyb, nærmest meditativ tilstand. Den tilstand af afslappethed, som man kommer i under behandlingen, har en genopbyggende og styrkende effekt på immunforsvaret, hormonsystemet, kredsløbet og på symptomer som stress, angst, spændinger og smerter. Både krop og sind afspændes og styrkes, og man kan føle sig genfødt, let og stærk efter en behandling.


Under behandlingen kan man have mange forskellige slags oplevelser. Nogle gange føles det, som om det arbejder overalt (i benene, armene, maven, ansigtet osv.), når spændinger bliver løsnet. Andre gange er det, som om alt er stille, og man kan være i en følelse af at flyde på et vuggende hav eller svæve et sted ude i rummet.


Man kan opleve gamle minder poppe op i bevidstheden i form af billeder, mens kroppen slapper af, og man kan få mange forskellige kropslige fornemmelser undervejs – f.eks. opspænding/afspænding, små forskydninger og justeringer, varme/kulde, følelsen af udvidelse og mere rum, m.m.


Nogle falder i dyb søvn under behandlingen og vågner først til sidst. Andre er helt til stede fra start til slut. Det ene er ikke bedre end det andet, kroppen gør simpelthen det, den har brug for for at rette op på ubalancer.


I dagene efter

Det er meget forskelligt, hvordan dagene efter en behandling opleves. En behandling arbejder videre i kroppen og systemet i lang tid, efter den reelle behandlingstid er færdig. Man vil mest kunne mærke det i den første lille uges tid efter.


Nogle gange føler man sig træt, fordi kroppen bruger en masse energi på at selvregulere, og kroppen begynder at slippe sine problemer og arbejder med at rense ud. Man kan føle sig meget afslappet og føle, at man har fået en helt særlig ro i systemet. Andre gange er man fyldt med energi og overskud. De fleste har en fornemmelse af at være mere i balance.


I dagene efter behandlingen kan man måske opleve en forværring af de symptomer, som gav anledning til behandlingen. Og det er helt naturligt, for kroppen renser ud, og det er et skridt på vejen til en generel forbedring.


Drik rigeligt med vand

Da behandlingen ofte sætter gang i en udrensningsproces, er det vigtigt, at du efterfølgende drikker godt med vand, så affaldsstofferne kan blive sendt ud af kroppen via urinen i stedet for at sætte sig som f.eks. hovedpine. Du har muligvis brug for lidt tid til at komme til dig selv umiddelbart efter behandlingen.


Man kan også få forskellige følelsesmæssige reaktioner efter en behandling. I langt de fleste tilfælde er det reaktioner, som man selv kan håndtere ud fra de ressourcer, man har. Dette kan opleves meget frigørende og forløsende. Det kan være fint, at man har tid til at hvile og lytte til kroppens behov efter en behandling, frem for at have mange aktiviteter at forholde sig til.


Mange oplever, at de får en bedre kropsfornemmelse generelt, at kroppen er til stede på en anden måde, end man er vant til. Det at få lindret smerten og få ro i hele systemet kan give en følelse af klarhed, frihed og energi.


Antallet af behandlinger, der kræves, varierer efter individuelle behov og tilfælde. Jeg anbefaler generelt 3-6 sessioner tæt på hinanden (med ca. en uges mellemrum mellem behandlingerne) for derefter at revurdere, hvordan det fungerer for dig.Klientoplevelser


Kvinde, 38 år:

"Julie er en fantastisk dygtig og professionel behandler på sit felt! Hendes evne til straks at se, rumme og favne sin klient på alle planer er imponerende! Med et kærligt, skarpt overblik, smuk intuition og blide hænder, bliver du trygt guidet igennem den skønneste behandling!

Jeg glæder mig til mange flere behandlinger hos Julie og kan kun anbefale hende på det varmeste!"


Kvinde, 35 år:

"Julie er den dygtigste og mest empatiske behandler indenfor sit felt. Med kranio-sakral terapi kan hun blandt andet fjerne en tung spændingshovedpine, stikkende og vedvarende smerter efter en operation, kæbespændinger, fordøjelsesproblemer og meget andet! Jeg har oplevet det på min egen krop, så jeg ved, hvad jeg taler om. OG så er man altid i uendeligt godt humør, når man går der fra efter en time i selskab med Julie og hendes behagelige væsen. Jeg vil give Julie mine varmeste anbefalinger - du vil ikke fortryde en behandling hos hende!"Kvinde, 43 år:

"Jeg har været så heldig at modtage kraniosakral terapi hos Julie Lykke. Der er ingen tvivl om, at Julie er fagligt stærk og yderst grundig i hendes tilgang til at afklare og behandle sine klienter. 
Med sikker og kyndig vejledning skaber hun et særligt rum med plads til alle slags følelser, hvor man føler sig set og passet på.
Julies behagelige og rolige stemme er med til at guide kroppen til at slappe helt af. Man lytter intenst til hvert et ord og er spændt på det næste.


Jeg følte mig helt tryg ved at overgive mig til Julie som behandler og oplevede en dejlig indre ro i kroppen under og efter behandlingen. Uanset hvad man kommer med af problemstillinger, og hvis man som jeg er af den opfattelse, at mange svar i livet kan findes i egen krop, så er man heldig at have Julie til at hjælpe med at afklare disse. 


Denne afhængighedsskabende behandlingform, med Julie bag roret, kan jeg kun anbefale. Julie er altid storsmilende, nærværende og positiv. Dette er et fantastisk fix i sig selv!"Kvinde, 31 år:

"Julie har en sjælden evne til at skabe ro og sammenhæng omkring sig. Hun har gentagne gange fjernet både migræner, kæbespændinger og spændingshovedpiner, og det er altid sket i de bedste rammer.

Julie får de varmeste anbefalinger fra mig!"Kvinde, 36 år:

"Julie er meget lyttende, engageret og tryghedsskabende. Hun sætter sig ind i ens problem på forhånd og har gennemtænkt sin behandling inden hun starter. Det er professionelt og en meget god indgang, når man kommer i behandling første gang. Selve behandlingen er nænsom og blid, men ikke destomindre særdeles effektiv. Jeg faldt i søvn på briksen og følte det som om, hele min krop havde fået en velfortjent pause, og var blevet nulstillet, så den igen fungerede uden gener. Det var genialt!"Kvinde, 37 år:

"Super nærværende og kompetent behandling! Kan varmt anbefale Julie!"Kvinde med bækkensmerter:

"Jeg bliver behandlet hos Julie for bækkensmerter ifbm graviditet. Den blide behandling er perfekt til mit behov. Behandlingen smertelindrer helt utroligt... og det er på trods af de meget blide håndspålæggelser. Jeg tænker hver gang, at jeg ikke er træt når jeg kommer, men der går ikke mange minutter før min krop er så afslappet, at jeg falder i søvn. Samme dag og dagen efter er jeg meget øm, men derefter kommer lindringen. Jeg kan kun varmt anbefale Julie!!"Kvinde, 38 år:

"Roen breder sig allerede i kroppen, idet man træder ind i Julies hyggelige space i Jellingegade og dertil kommer Julies rare og rolige nærvær. Jeg er efter min første behandling svævende, nede i kroppen og meget mindre anspændt i kroppen. Julie har fantastiske healende hænder og er meget dygtig. Jeg glæder mig meget til næste gang. 1000 tak!"Kvinde, 41 år:

"Både til ALT (ansigtsløftningsterapi) og KST (kraniosakralterapi) har jeg følt mig helt i trygge hænder hos Julie, som altid er dygtig og nærværende. Kan klart anbefales!"Kvinde, 35 år, gravid med bækkenløsning:

"Hej Julie, jeg har næsten været smertefri de sidste tre dage… Tør næsten ikke tro det. Dagen efter jeg havde været hos dig var slem, men derefter helt anderledes godt. Tusind tak!"   

 


Kvinde, 27 år:

"Når jeg træder ind ad døren hos Julie, bliver jeg først mødt af hendes rolige udstråling, som for mig har betydet, at jeg kan nære tillid til hende, hvorfor hun gerne må røre de steder, hvor jeg har haft mange problemer, fx mine fødder.

Når vi så har afklaret hvilke steder på kroppen, der har behov for behandling, lægger jeg mig op på briksen. Musikken i baggrunden er med til at give en dejlig rolig atmosfære, men størstedelen af denne er Julies rolige energi.


Med en blid stemme forklarer Julie, hvorfor hun starter, hvor hun gør, samt fortæller undervejs hvad der hænger sammen i kroppen, hvorfor det kommer til at give mening, at hun rører ved storetåen, når det er nakken, der volder problemer. Allermest begejstret er jeg for, at hun lytter til min krop og altid fortæller mig, at jeg skal sige til, hvis det bliver for meget, eller at jeg skal sige til, hvis der er et sted, der har behov for mere opmærksomhed.


Jeg kan klart anbefale Julie, fordi hun bagefter sidder med stor entusiasme og forklarer om de ting, hun har mærket og lært ved min krop, og det stemmer overens med det, jeg har mærket på min krop. For mig går det op i en højere enhed, når terapeuten er lige så begejstret for rejsen, som jeg er.

Tak for denne rejse, Julie!"Kvinde, 32 år:

”Julie har et behageligt og dybdegående touch, som efterlader en med en følelse af at være landet i sig selv på en renset og meget behagelig måde, der kan mærkes flere dage efter.”Kvinde, 46 år:

"Jeg havde aldrig prøvet kraniosakral terapi før, da jeg mødte op til min behandling hos Julie.

Jeg var selvsagt både spændt på selve behandlingen og ikke mindst effekten. Jeg har prøvet mange forskellige slags massage, og det er jo typisk gældende, at det skal gøre lidt ondt, før det gør godt. Det helt modsatte skulle så være tilfældet her, og alligevel blev jeg overrasket over, hvor komplet anderledes en oplevelse det var og med ligeså stor effekt som en mere klassisk massage.

 

Atmosfæren var fra starten behagelig. Rummet er hyggeligt og rart i sig selv, og Julie sikrede sig fra starten af, at jeg følte mig godt tilpas, at jeg lå godt, ligesom hun hele vejen igennem behandlingen sikrede sig, at jeg havde det rart. Det var også som om hun havde en god intuitiv situationsfornemmelse om mine behov, så det var mig selv, der satte rammerne for, hvor meget der skulle snakkes undervejs, eller om der var brug for, at der bare var stille, og det var den behagelige og rolige meditationsmusik, der kørte i baggrunden, der skulle fylde rummet og alle mine sanser. 


Julie er god til at skabe en tryg atmosfære, hvor det er nemt at slappe af i. Hvis jeg spørger om, hvorfor hun gør som hun gør, svarer hun med det samme på det - og ellers er hun også god til lige at informere om det, når hun går i gang med at behandle et nyt område på kroppen. Behandlingen består primært af blide tryk, strøg og "håndspålæggelser", og jeg ville selv have svært ved at tro på, at det kunne have en stor effekt, men jeg blev hurtigt meget afslappet og kunne til sidst slet ikke mærke der, hvor jeg til at starte med var øm. Tiden, tanker og bekymringer forsvandt fuldstændigt, og jeg var til sidst nærmest helt svævende og kan ærlig talt ikke huske, hvornår jeg har følt mig både så afslappet og samtidig til stede i min krop på en behagelig måde.


Dagene efter er jeg en smule træt, men på en måde, som også føles tiltrængt, som om min krop prøver at fortælle mig, at jeg har brug for at geare ned og slappe af - og effekten føles netop, som om, at jeg bedre kan mærke min krop og "høre" hvad den prøver at fortælle mig. Jeg kan kun på det varmeste anbefale denne form for massage - og bestemt også Julies tillidsfulde og rare væsen og måde at behandle på, som gav mig følelsen af at være i fuldstændig trygge hænder."

 BEHANDLINGER

 


Kraniosakral terapi

 

Blid, dybdegående og effektiv kropsterapi.

1 times behandling 700 kr.

3 behandlinger 2000 kr.

6 behandlinger 3950 kr.

Organmassage

 

I vores indre organer lagres vores følelsesmæssige og fysiske spændinger gennem hele livet. Organmassage kan forløse disse og give fornyet energi til krop og psyke.

1 times behandling 700 kr.

3 behandlinger 2000 kr.

6 behandlinger 3950 kr.

   

A.L.T. 

 

Ansigtsmassage, der løfter og afspænder alle muskler og bindevæv i ansigtet.

1 behandling består af 6 sessioner à 1 time

Pris: 3950 kr.

Psykoterapi

 

Jeg kører forløb med en psykoterapeut, hvor vi understøtter hinandens arbejde for at give det største udbytte af behandlingerne, da krop og psyke gensidigt påvirker hinanden.


1 times kropsterapeutisk behandling 700 kr.

Månedlig pris for samlet pakke med både psykoterapi og kropsterapi aftales nærmere.