Julie Muff Lykke

Mit navn er Julie Muff Lykke, og jeg er kraniosakral terapeut og tilbyder også behandlinger med organterapi, A.L.T. Alternativ Lifting Technique (bindevævsmassage) og healing.

Siden jeg første gang prøvede at få zoneterapi som tiårig, har jeg drømt om at blive kropsterapeut. Da jeg var 4 år, blev min lillesøster hjerneskadet pga. en tumor ved Lillehjernen, og hun fik i løbet af sin barndom opereret tre tumorer mere ud af hjernen og har haft mange følgevirkninger på grund af det. Jeg har altid forsøgt at hjælpe hende med at få det bedre på mange forskellige måder, så for mig har det at forsøge at smertelindre og hjælpe mennesker gennem svære perioder altid været en del af mig.

Julie Muff Lykke - Kranio sakral terapi & Healing

Inden jeg uddannede mig til kropsterapeut, valgte jeg først en akademisk uddannelse som kandidat i engelsk og sprogpsykologi på Københavns Universitet, og efter at have arbejdet i forlagsbranchen i nogle år skete der ting i mit liv, der fik mig til at beslutte mig for at følge min gamle drøm om at uddanne mig til kropsterapeut.

Jeg har selv haft en del fysiske skavanker og har derfor prøvet forskellige former for kropsterapi, både inden for den konventionelle og alternative/komplementære verden, og for mig var det kraniosakral terapien, der rørte mig og hjalp mig, fordi den både var nænsom og meget effektiv.

Den skabte nogle mærkbare resultater både i min krop og mit sind. Helt fra min første behandling med kraniosakral terapi har jeg følt mig svævende og samtidig helt groundet under behandlingerne, så jeg var simpelthen nødt til at finde ud af, hvad det var, der kunne skabe den nærmest magiske følelse i mig af balance og ro. Efter første introkursus i kraniosakral terapi var jeg solgt!

Siden da har jeg været lykkelig for, at jeg traf valget om selv at blive kraniosakral terapeut, og i min klinik i København nyder jeg det her arbejde hver eneste dag. Arbejdet som kropsterapeut har løbende gjort mig mere og mere indfølende, og gradvist er mine sanser åbnet mere og mere, så jeg kan mærke og fornemme mennesker på et dybere og dybere niveau, hvilket også har fået mig til at gå ind i healingens verden. Flere klienter har de seneste år spontant spurgt mig, om jeg er healer, eller hvor jeg har taget min healeruddannelse, og da jeg i mange år har haft en fornemmelse af, at jeg helt naturligt healer mennesker, er jeg nu gået i gang med et dybere arbejde med healing.

I mange år har jeg været fascineret af kropsterapi og den alternative/komplementære behandlingsverden, og i denne verden ser jeg gang på gang positive resultater både på egen og mine klienters krop, og det fylder mig med taknemmelighed og mening.

Med kraniosakralterapiens redskaber og healingens kraft kan vi som terapeuter udrette resultater med vores hænder, vores viden, energi og intuition. Det er et privilegium for mig som terapeut at kunne give mine klienter mulighed for at falde til ro på briksen og opleve dybe afspændinger og lindring af diverse symptomer.

At kunne hjælpe mennesker til at finde frem til deres egne selvhelbredende ressourcer på vejen mod et smertefrit liv er en passion for mig og en essentiel del af behandlingen.

Uddannelse:

Jeg er eksamineret kraniosakral terapeut og er uddannet i organterapi og i A.L.T. Ansigtsløftningsteknik og har supplerende kurser i bindevævsmassage, behandling af kvindens bækken samt akupressur og zoneterapi. Derudover er jeg i gang med uddannelse inden for Reiki-healing.

Foruden min kropsterapeutiske uddannelse er jeg uddannet cand.mag. i sprogpsykologi og engelsk fra Københavns Universitet, og jeg er redaktør på Forlaget Lykke.

Jeg er desuden formand for Etisk Råd i foreningen Kraniosakral og Kropsterapi Danmark.

Om Julie Muff Lykke Uddannelse